Скільки варити свинячу ковбасу?

Проколюємо оболонку ковбаси у кількох місцях за допомогою зубочистки і кладемо її в киплячу воду. Домашня ковбаса з курятини має варитися на слабкому вогні приблизно 40 хвилин після повторного закипання. Домашня ковбаса із свинини готується близько 50 хвилин після повторного закипання.

Варіть 30 хвилин. За час варіння кілька разів переверніть ковбасущоб вона рівномірно приготувалася і мала однорідний колір.

Процес варіння ковбаси. Заключним етапом виробництва ковбаси є варіння. Температура варіння ковбаси 75-80 °С (у ванні з водою або у паровій камері). Тривалість варіння ковбаси залежить від діаметра батона. Батони великого діаметру варяться 2 год, а сосиски – 10-15 хв.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Омега-3 оптом: вигідне рішення для вашого бізнесу

Сьогодні харчові добавки стали невід'ємною частиною здорового способу життя, і омега-3 займає особливе місце серед…

15 години ago

Оптические прицелы: точность и качество от Arsenal911

Для охотников, стрелков и любителей спортивной стрельбы выбор оптического прицела — это важный шаг, который…

1 день ago

GG.Bet – ваш надійний партнер у світі спорту та кіберспорту

Сучасний світ спорту та кіберспорту постійно розвивається, а разом із ним і можливості для вболівальників…

2 дні ago

Почему аренда авто в Киеве — это удобно и выгодно

Каждый житель или гость столицы рано или поздно сталкивается с необходимостью передвижения по городу. Общественный…

3 дні ago

Восстановление пациентов с ишемической болезнью сердца (ИБС)

Ишемическая болезнь сердца (ИБС) — это серьёзное заболевание, возникающее из-за недостаточного кровоснабжения сердечной мышцы, что…

3 дні ago

Послуги швидкої допомоги в Черкасах

Швидка медична допомога — невід’ємна частина системи охорони здоров’я, яка забезпечує негайну медичну допомогу при…

3 дні ago