А ще влітку кожен може на обід чи вечерю зварити молоду картоплю. На її приготування йде лише 20 хвилин. Вам потрібно лише очистити бульби від шкірки, залити їх водою, посолити та поставити каструлю на плиту. Великі бульби варяться близько 25 хвилин, а дрібні – 15 хвилин.Jun 15, 2022
Після закипання варіть картоплю на середньому вогні ще 20-25 хвилин. Якщо картопля стара, то, швидше за все, час доведеться збільшити до 30 хвилин. А молодий картопля може вистачити 15 хвилин.
Далі потрібно дочекатися кипіння та варити очищену молоду картоплю 15-20 хвилин, а стару – 20-25 хвилин. Після встановленого часу відварену картоплю перевіряють ножем на готовність. Якщо ніж легко дійшов до середини, можна зливати воду. Супи.
Воду закип'ятити і покласти в киплячу воду підготовлену картоплю. Вода має покривати картоплю на 1-2 пальці водою. Якщо Вам потрібна щільніша картопля, то солити її потрібно на початку приготування. Якщо Вам потрібна м'якша та розварена картопля, то солити її потрібно ближче до кінця приготування.
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…
Такі розваги як азартні ігри https://azart-games.com/category/gambling/ приваблюють з кожним днем все більше прихильників. Але далеко не…
Сельскохозяйственная техника — это основа эффективного и продуктивного земледелия. Однако даже самые надежные машины со…
Дерев'яна карта світу або України — це не лише стильний елемент декору, але й відмінний…
В некоторых случаях вызов сантехника в Киеве становится неотложной необходимостью, особенно если возникают проблемы, связанные…