Скільки варити гусяче м’ясо?

Щоб розрахувати час приготування птиці, помножте її вагу в кілограмах на 40-60 хвилин. Чим старша та більша гуска, тим довше її треба тримати в духовці.Dec 16, 2020

Гусятину варять 2-3 години, регулярно знімаючи пінку.

Існує кілька альтернативних способів, як пом’якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаній з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином і залишити до ранку в холодильнику; проколоти м’ясо в кількох місцях гострою виделкою і натерти соком чорноплідної горобини.

Варити на мінімальному вогні 1,5-2 години. Прибирати піну в міру її утворення.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Як юридичний супровід у суді може захистити ваш бізнес?

У сучасному бізнес-середовищі юридичні конфлікти можуть виникати в будь-який момент. Захист бізнесу від можливих загроз…

1 годину ago

Що Таке CBD Продукція та Чому Вона Набирає Популярності?

CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…

1 день ago

Зустрічайте оновлений та надсучасний Toyota Land Cruiser

Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…

2 дні ago

Заправка картриджей лазерных принтеров эффективное решение

Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…

2 дні ago

Тельферы грузоподъемностью 5 тонн: как выбрать надежное оборудование

Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…

2 дні ago

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…

2 дні ago