Скільки варити гусяче м’ясо?

Щоб розрахувати час приготування птиці, помножте її вагу в кілограмах на 40-60 хвилин. Чим старша та більша гуска, тим довше її треба тримати в духовці.Dec 16, 2020

Гусятину варять 2-3 години, регулярно знімаючи пінку.

Існує кілька альтернативних способів, як пом’якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаній з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином і залишити до ранку в холодильнику; проколоти м’ясо в кількох місцях гострою виделкою і натерти соком чорноплідної горобини.

Варити на мінімальному вогні 1,5-2 години. Прибирати піну в міру її утворення.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Что лучше для шиншиллы, клетка или витрина?

Покупая ребенку милого экзотического зверька, необходимо заранее озаботиться и условиями его содержания. Шиншилла — животное…

3 дні ago

Онлайн курсы интернет маркетинга: откройте для себя мир цифровых технологий и заработка

Онлайн курсы интернет маркетинга https://smartlab-study.com/ru/ – это ваш первый шаг к освоению одной из самых…

4 дні ago

Омега-3 оптом: вигідне рішення для вашого бізнесу

Сьогодні харчові добавки стали невід'ємною частиною здорового способу життя, і омега-3 займає особливе місце серед…

6 днів ago

Оптические прицелы: точность и качество от Arsenal911

Для охотников, стрелков и любителей спортивной стрельбы выбор оптического прицела — это важный шаг, который…

7 днів ago

GG.Bet – ваш надійний партнер у світі спорту та кіберспорту

Сучасний світ спорту та кіберспорту постійно розвивається, а разом із ним і можливості для вболівальників…

7 днів ago

Почему аренда авто в Киеве — это удобно и выгодно

Каждый житель или гость столицы рано или поздно сталкивается с необходимостью передвижения по городу. Общественный…

1 тиждень ago