Щоб розрахувати час приготування птиці, помножте її вагу в кілограмах на 40-60 хвилин. Чим старша та більша гуска, тим довше її треба тримати в духовці.Dec 16, 2020
Гусятину варять 2-3 години, регулярно знімаючи пінку.
Існує кілька альтернативних способів, як пом’якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаній з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином і залишити до ранку в холодильнику; проколоти м’ясо в кількох місцях гострою виделкою і натерти соком чорноплідної горобини.
Варити на мінімальному вогні 1,5-2 години. Прибирати піну в міру її утворення.
Покупая ребенку милого экзотического зверька, необходимо заранее озаботиться и условиями его содержания. Шиншилла — животное…
Онлайн курсы интернет маркетинга https://smartlab-study.com/ru/ – это ваш первый шаг к освоению одной из самых…
Сьогодні харчові добавки стали невід'ємною частиною здорового способу життя, і омега-3 займає особливе місце серед…
Для охотников, стрелков и любителей спортивной стрельбы выбор оптического прицела — это важный шаг, который…
Сучасний світ спорту та кіберспорту постійно розвивається, а разом із ним і можливості для вболівальників…
Каждый житель или гость столицы рано или поздно сталкивается с необходимостью передвижения по городу. Общественный…