Викладіть суцвіття капусти у киплячу воду. За бажання рідину можна посолити до смаку. Варіть капусту на середньому вогні 10-15 хвилин.
У киплячий бульйон покласти свіжу капусту та картопля. Готуйте близько 10 хвилин. Потім додайте тушковані овочі і перемішайте ополоником. Варіть 15 хвилин на слабкому вогні.
Відварити капусту у підсоленому окропі протягом 5 хвилин. Воду злити.
У сучасному бізнес-середовищі юридичні конфлікти можуть виникати в будь-який момент. Захист бізнесу від можливих загроз…
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…