Скільки варити білі гриби після заморожування?

Свіжоморожені гриби готуйте 30-40 хвилин, а вареноморожені – 20-25 хвилин. Сушені беруть тільки для супу, попередньо проваривши їх 20 хвилин.Скільки варити білі гриби

  1. для смаження від 20 до 30 хвилин;
  2. для заморожування – 15–20 хвилин;
  3. для засолювання – 30-40 хвилин;
  4. для маринування – 30-40 хвилин;
  5. для супу – 30-40 хвилин.

Tir 21, 1399 AP

Варити заморожені гриби потрібно близько 15-20 хвилин під кришкою на тихому вогні.

ВАРІМ СУП ІЗ БІЛИХ ГРИБІВ ПРАВИЛЬНО Заморожені гриби можна заздалегідь розморозити, і тоді час варіння супу не збільшується. Якщо кладемо безпосередньо з морозилки, то час, скільки варити білі гриби для супу, вказане у рецепті, починається з моменту, коли вода повністю закипіла.