Скільки у цукрі вітамінів?

Цукор – вітаміни Цукор не містить жиророзчинних вітамінів. Цей продукт містить тільки водорозчинний вітамін B2, а також макро- та мікроелементи (мінерали).

Доведено в ході наукових експериментів та досліджень, що цукор позбавляє організм людини вітамінів групи В, особливо вітамін А В1 (тіаміну). Щоб цукор засвоїти, організм видаляє вітамін В нервів, м'язів, шкірних покривів, нирок.

Цукор багатий вуглеводами та по праву вважається оперативним джерелом енергії. Калорійність цукру – 399 ккал.

Цукор витягує вітаміни групи Б з організму для свого освоєння там. В організмі утворюється дефіцит вітамін А цієї групи. 7. Також він вимиває кальцій із кісткових тканин, призводячи до остеопорозу, ослаблення зубів.