У процесі засолювання утворюється рідина, яку доведеться зливати, а час засолювання залежить від розмірів таргани. Рибця вагою до 100 г солиться 1-2 дні, рибі середніх розмірів вагою 600-800 г достатньо 3-4 дні, а великій рибі знадобиться від 5 до 14 днів до повного просолювання.Jun 30, 2016
Натріть кожну рибку сіллю проти луски, як би утріть сіль. Далі в каструлю насипте сіль близько 2 сантиметрів завтовшки. На сіль покладіть рибу і зверху засипте сіллю. Накрийте рибу кришкою і відправте в холодильник на 3 доби.
на 1 кг риби береться від 15-30 до 100 грамів солі, Залежно від того, наскільки міцний посол необхідний. На дно посуду для засолювання висипається шар солі, далі щільно укладається риба. При укладанні кожного шару риби можна додавати чорний перець горошком, лавровий лист, інші спеції на смак.
Процес посолу займає щонайменше 12 годин, але найкращий результат буде за добу. Якщо тримати рибу під сіллю довше, швидше за все, вона вийде пересоленою. Сіль, до речі, краще використовувати велику: дрібна кухонна швидше годиться на столі, щоб довести до смаку готову страву.
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…
Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…
Такі розваги як азартні ігри https://azart-games.com/category/gambling/ приваблюють з кожним днем все більше прихильників. Але далеко не…
Сельскохозяйственная техника — это основа эффективного и продуктивного земледелия. Однако даже самые надежные машины со…
Дерев'яна карта світу або України — це не лише стильний елемент декору, але й відмінний…
В некоторых случаях вызов сантехника в Киеве становится неотложной необходимостью, особенно если возникают проблемы, связанные…