Скільки солі класти в квашену капусту? За класикою: на один кілограм овочів – 25-30 грам солі. І відразу уточнимо, скільки солі у столовій ложці: вказана кількість – це одна столова ложка солі без гірки та з гіркою відповідно.
Як приготувати Для розсолу:1 літр води;2 столові ложки солі;1 столова ложка цукру. З вказаної кількості виходить приблизно 4 літра заготівлі. Приступимо до засолювання капусти у банку на зиму.
Квашена капуста з сіллю і цукром – простий рецепт
Багато людей стикаються з дискомфортом, який супроводжується болем і спазмами у животі. Це може бути…
Лист нержавеющий — это универсальный материал, востребованный в строительстве, промышленности, производстве мебели и многих других…
Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…
Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…