Зважуємо або прикидаємо на око вагу риби. Як уже було зазначено, беремо на один кілограм щуки приблизно 100 грн. солі крупного помелу.
Приготування. Посоліть ікорку і збийте її вилкою, поки|доки| сіль|соль| не розчинитися в ній повністю (приблизно 20 хв.). Ікра готовий до посолу, коли з'явиться біла плівка. Викладіть продукт у баночку, полийте олією і ретельно перемішайте. Закрийте ємність і поставте її в холодильник на 6 діб.
Виникло питання, а як довго зберігається щуча ікра?…Ікру у плівці обдають гарячим окропом, після чого плівки видаляються, а продукт поміщається в соляний розчин на 5-15 хвилин:
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…