Згідно з результатами, з усіх 630 прийомів їжі (30 осіб, 3 прийоми їжі за 7 днів) частка страв, що включають рис, була найвищою, склавши 41,1%, за ними слідували страви з хлібом – 18,7%, локшина – 14 ,1%, інше (тільки гарнір без основної страви, фрукти, страви в основному з фруктів та ін.)
Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…
Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…
Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…