Скільки протеїну міститься в кукурудзі?

Скільки протеїнів пшениці?

Середньозважене значення вмісту протеїну в пшениці в поточному сезоні склало рекордні 12,9% (у 2018 році цей показник дорівнював 12,1%).

Яка кількість білка в кукурудзі?

Харчова цінність і хімічний склад “Кукурудза цукрова біла, варена, з сіллю”.

Нутрієнт Кількість 100% норми
Білки 3.34 г 2275 г
Жири 1.41 г 3972 г
Вуглеводи 19.01 г 1152 г
Харчові волокна 2.7 г 741 г

Скільки протеїну в просі?

§ 22, Білки зерна проса Вміст білків у зерні проса коливається від 8,8 до 19,3%’, становлячи в середньому 13,7%.

У якому зерні міститься багато білка?

Багате на протеїн також зерно бобових культур: у зерні гороху та вики до 200 г на 1 к. од., бобів 246 г, сої 256 г. Повноцінні за амінокислотним складом протеїну макухи (270-340 г на 1 к. од.), шроти (300-375 г).

Де більше білка в кукурудзі чи пшениці?

Вміст протеїну в пшениці та ячмені вищий, ніж у кукурудзі. Однак, кукурудза має значно вищу обмінну енергію та нижчий рівень клітковини.

Скільки білка в кукурудзі та горосі?

Нутрієнт Кількість Норма**
Білки 1.4 г 76 г
Жири 0.2 г 56 г
Вуглеводи 4.21 г 219 г
Харчові волокна 3.1 г 20 г

Скільки білка у вареній кукурудзі?

Харчова цінність та хімічний склад “Кукурудза цукрова жовта, варена, без солі”.

Нутрієнт Кількість % від норми у 100 ккал
Калорійність 96 кКал 5.9%
Білки 3.41 г 4.7%
Жири 1.5 г 2.8%
Вуглеводи 18.58 г 8.9%