Одне куряче яйце стандартного розміру прирівнюється до 10 грамів концентрату (+ 30 г води), тобто приблизно 130-150 г сухого порошку замінять десяток великих яєць. Зазвичай на 1 частину порошку беруть 3-3,5 частини теплої рідини.
Щоб замінити 1 ціле яйце, потрібно 12 грамів яєчного порошку і 37 грамів води. У Росії ухвалено спеціальний ГОСТ 30363-96, що регулює виробництво і якість яєчного порошку.
Шкода яєчного порошку У складі яєчного порошку багато “поганого” холестерину, який сприяє появі холестеринових бляшок на стінках судин, тому особам із захворюваннями серцево-судинної системи слід вживати продукт з обережністю. Яєчний порошок є продуктом, що викликає алергічні реакції.
Можливі два способи використання сухого яєчного білка: у вигляді порошку і у вигляді розведеного гелю. Щоб розвести сухий білок і отримати еквівалент сирого, необхідно додати рідину у співвідношенні 1:8-10. Тобто рідини має бути за вагою більше у 8-10 разів, ніж сухого білка.
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…
В современном деловом мире юридический адрес компании играет ключевую роль в ее деятельности. Это не…
Victoria’s Secret – це легендарний бренд, який асоціюється з розкішшю, витонченістю та бездоганною якістю. Набір…
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…