КЕШЮ дуже корисні для зубів та ясен. У кеш'ю високий вміст заліза, тому його обов'язково є при анемії, занепаді сил і дистрофії. Не більше ніж 20 шт. за раз, але один раз в день.
Оптимальна добова доза кеш'ю – 4-5 горіхів. Більша кількість може спричинити головний біль. Ось кому краще обмежити вживання кеш'ю: Людям, які страждають на алергію на інші горіхи (фундук, бразильський горіх, фісташки, мигдаль, арахіс) або пектин.
Горіхи їдять як самостійний продукт і смажать іноді з додаванням солі. Горіхи додають у салати та закуски, подрібнені додають у соуси та випічку. До алкогольних напоїв подають кеш'ю, обсмажені в маслі зі спеціями. Горіхи кеш'ю часто входять до складу сумішей із сухофруктів та різні граноли.