Сало товщиною у два пальці просолюється за 4-5 днів. Сало товщиною 15 см солитиметься приблизно три тижні. Якщо потрібно сало слабкого засолювання, то його можна витримати в солі добу, а потім обмити під проточною водою і прибрати в холодильник на тиждень.
Сам процес соління займає 3-4 дні, але це варте того. Дочекайтеся цього моменту і насолоджуйтеся смаком сала сухого посолу. Для любителів сала є ще один перевірений рецепт: сало в цибулевому лушпинні.
Залиште сало під гнітом за кімнатної температури на 2 дні, а потім приберіть його в холодильник ще на один – два дні.
Сьогодні харчові добавки стали невід'ємною частиною здорового способу життя, і омега-3 займає особливе місце серед…
Для охотников, стрелков и любителей спортивной стрельбы выбор оптического прицела — это важный шаг, который…
Сучасний світ спорту та кіберспорту постійно розвивається, а разом із ним і можливості для вболівальників…
Каждый житель или гость столицы рано или поздно сталкивается с необходимостью передвижения по городу. Общественный…
Ишемическая болезнь сердца (ИБС) — это серьёзное заболевание, возникающее из-за недостаточного кровоснабжения сердечной мышцы, что…
Швидка медична допомога — невід’ємна частина системи охорони здоров’я, яка забезпечує негайну медичну допомогу при…