264 ₽/уп.
Вибір сорту редису Крім високої врожайності, його гібриди повинні мати однорідні за формою і забарвленням коренеплоди з соковитою, без пустот м’якоттю, тонким корінцем, невеликою компактною розеткою, стійкі до стрілкування. Продукція має бути транспортабельною і достатньо лежкою.
Редис вживається в їжу, як правило, в сирому вигляді разом із салатом. Червоне забарвлення, а також гострий смак характерні для цього коренеплоду. Співвідношення омега-6 і омега-3 жирних кислот загалом не має перевищувати 5:1.
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…
В современном деловом мире юридический адрес компании играет ключевую роль в ее деятельности. Это не…
Victoria’s Secret – це легендарний бренд, який асоціюється з розкішшю, витонченістю та бездоганною якістю. Набір…
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…