Покладіть яйця в каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, через сім хвилин ви отримаєте повністю зварені яйця. Потім обкотіть їх холодною водою і потримайте в ній, доки не охолонуть, щоб можна було брати руками – близько 2 хвилин. Не варіть яйця занадто довго.
Як зварити великодні яйця правильно
21-Apr-2022
Щоб яйця не тріснули при варінні, дістаньте їх із холодильника заздалегідь і залиште при кімнатній температурі. Якщо варити холодні яйця – Шкаралупа може тріснути через перепад температур. Добре промийте яйця з губкою перед варінням. При варінні додайте у воду багато солі -1 столову ложку на 1 л води.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…