Покладіть яйця в каструлю і залийте холодною водою. Доведіть до кипіння, через сім хвилин ви отримаєте повністю зварені яйця. Потім обкотіть їх холодною водою і потримайте в ній, доки не охолонуть, щоб можна було брати руками – близько 2 хвилин. Не варіть яйця занадто довго.
Як зварити великодні яйця правильно
- Дістати яйця з холодильника за 30-60 хвилин до варіння. …
- Перед варінням ретельно вимити яйця з губкою – так фарба ляже рівніше.
- Покласти яйця у холодну воду, довести до кипіння та варити 10 хвилин. …
- Як тільки яйця зварилися, їх потрібно опустити у холодну воду та остудити.
21-Apr-2022
Щоб яйця не тріснули при варінні, дістаньте їх із холодильника заздалегідь і залиште при кімнатній температурі. Якщо варити холодні яйця – Шкаралупа може тріснути через перепад температур. Добре промийте яйця з губкою перед варінням. При варінні додайте у воду багато солі -1 столову ложку на 1 л води.