Скільки хлібних одиниць у морозиві?
Зміст:
Таблиця хлібних одиниць
Хліб та хлібобулочні вироби | 1 ХЕ = … | |
---|---|---|
– | Морозиво | 65 г |
1 ст. ложка без гірки | Цукор пісок | 10 г |
– | Цукор кусковий | 10 г |
7 ст. ложок | Зелений горошок | 100 г |
Скільки хлібних одиниць у пельменях?
Зернові, злакові, вироби з борошна
Продукт | Кількість продукту на 1 ХЕ | |
---|---|---|
вареники із сиром заморожені | 4 шт. | 50 г |
пельмені заморожені | 4 шт. | 50 г |
ватрушка | — | 50 г |
вафлі (дрібні) | 1,5 шт. | 17 г |
Скільки вуглеводів у 100 г пюре?
Харчова цінність та хімічний склад "Картопляне пюре з молоком та олією".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Білки | 1.86 г | 2.4% |
Жири | 4.22 г | 7.5% |
Вуглеводи | 15.31 г | 7% |
Харчові волокна | 1.5 г | 7.5% |
Скільки хлібних одиниць у вареному рисі?
I ГРУПА – ЗЕРНОВІ
Найменування продукту | Вага продукту на 1 ХЕ |
---|---|
Крупа гречана, манна, вівсяна, перлова, пшоно, рис | 15-20 г |
50-б0 г | |
Макаронні вироби: кількість продукту за обсягом на 1 ХЕ залежить від розміру макаронного виробу, але кількість продукту за вагою постійно у сирому вигляді 15 г, вареном 50 р. | |
Вермішель | 15 г |
Скільки вуглеводів у 100 г морозива?
Харчова цінність та хімічний склад "Морозиво пломбір".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 232 кКал | 13.8% |
Білки | 3.7 г | 4.9% |
Жири | 15 г | 26.8% |
Вуглеводи | 20.4 г | 9.3% |
Скільки вуглеводів у вершковому морозиві?
Харчова цінність та хімічний склад "Морозиво вершкове".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 183 кКал | 10.9% |
Білки | 3.7 г | 4.9% |
Жири | 10 г | 17.9% |
Вуглеводи | 19.4 г | 8.9% |
Скільки вуглеводів у 100 г варених пельменів?
Харчова цінність та хімічний склад "Пельмені відварені, по 2-170".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Білки | 9.9 г | 13% |
Жири | 13.9 г | 24.8% |
Вуглеводи | 13.5 г | 6.2% |
Харчові волокна | 1 г | 5% |