Для отримання “тремтячого желе” співвідношення желатину і рідини, що желюється, має бути 1:50, наприклад на 10 г желатину потрібно взяти 500 г молока або бульйону на ніжне заливне.
Пропорції желатину для желе і холодця Ефект тремтіння желе створюється при співвідношенні 20 г желатину на 1 літр рідини. Оптимально для ніжного заливного та молочних десертів. При розведенні 40 г желатину на 1 літр рідини, вийде твердіший результат.
Наприклад, у рецепті вказано 105 г желатинової маси. Щоб перерахувати скільки желатину знадобиться, розділіть масу на складові: 1 частина желатину + 6 частин води = 7 частин желатинової маси.
Онлайн курсы интернет маркетинга https://smartlab-study.com/ru/ – это ваш первый шаг к освоению одной из самых…
Сьогодні харчові добавки стали невід'ємною частиною здорового способу життя, і омега-3 займає особливе місце серед…
Для охотников, стрелков и любителей спортивной стрельбы выбор оптического прицела — это важный шаг, который…
Сучасний світ спорту та кіберспорту постійно розвивається, а разом із ним і можливості для вболівальників…
Каждый житель или гость столицы рано или поздно сталкивается с необходимостью передвижения по городу. Общественный…
Ишемическая болезнь сердца (ИБС) — это серьёзное заболевание, возникающее из-за недостаточного кровоснабжения сердечной мышцы, что…