Зміст:
На думку фахівців ВООЗ, денна норма споживання цукру не повинна перевищувати 10% від загальної кількості спожитих дорослою людиною калорій – близько 50 грамів цукру.
Несолодкі фрукти – Ананаси, журавлина, кислиця, грейфрут, апельсини, яблука. Група напівкислих фруктів – Чорниця, груша, солодкий персик, манго, яблука, зливу.
Відповідь: від 6 до 20 грам в середньому яблуку.
Усе фрукти містять прості цукру (глюкоза, Фруктоза, сахароза). Наприклад, в яблуках та грушах міститься більше фруктози (до 5 г) і менше глюкози (До 2 г). А ось у вишні, черешні, винограді – навпаки, більше глюкози (До 5-7 г) і менше фруктози.
Лікарі-дієтологи рекомендують здоровим людям обмежувати вживання цукру: не більше 25-30 г на добу. Проте, за статистикою, середня норма його споживання у Росії – 107 грам, США – 160 грам.
Надмірне споживання цукру може призвести до розвитку діабету другого типу, ожиріння та хвороб серця та судин. Цукор – Найшкідливіший продукт, який не забезпечує організм ніякими поживними та корисними речовинами, зате забезпечує його порожніми калоріями.
Топ10 найдоступніших у середній смузі фруктів і ягід, вживаючи які ви отримаєте мінімальну кількість цукру та найбільше користі.
В современном мире, где цифровые технологии быстро меняют правила игры, важно иметь надежного партнера для…
Что представляет собой живой онлайн-урок? Живой онлайн-урок – это формат занятий, где ученики и учитель…
В общей дизайнерской концепции интерьера важное значение играет каждая деталь, в том числе и напольный…
У сучасному бізнес-середовищі юридичні конфлікти можуть виникати в будь-який момент. Захист бізнесу від можливих загроз…
CBD продукція стає все більш популярною, особливо серед тих, хто шукає природні способи підтримати здоров’я…
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…