Нарізаємо капусту шматками потрібного нам розміру або шаткуємо. Ставимо каструлю з водою на вогонь і доводимо до кипіння. Викладаємо капусту у киплячу воду, накриваємо кришкою та готуємо приблизно 10-20 хвилин.
У киплячий бульйон покласти свіжу капусту та картопля. Готуйте близько 10 хвилин. Потім додайте тушковані овочі і перемішайте ополоником. Варіть 15 хвилин на слабкому вогні.
Робиться так: спочатку варимо кермо і разом з нею капусту, тому що кисла капуста вариться набагато довше свіжою. Потім, як кермо звариться, її треба витягнути і готувати суп уже без неї — знову картоплю класти, цибулю, моркву. Час приготування залежить від того, як – крупно або дрібно – порізані овочі.
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…
Метал є одним із найбільш затребуваних матеріалів у багатьох галузях — від будівництва до машинобудування.…