Скільки часу треба варити субпродукти?

Як варити курячі шлунки в скороварці Додайте спеції та сіль за смаком. Закрийте кришкою апарат. Час приготування шлунків курчат складе приблизно 15 хвилин після закипання, а субпродукти від дорослих курей зваряться за півгодини.

Ціле або розрізане навпіл легко приготується приблизно за 1,5-2 години, а нарізане шматочками – за годину.

Субпродукти — внутрішні органи (лівер, потрухи) та частини туш забійних тварин, за винятком м'якоті м'яса, придатні для подальшої переробки у харчових чи технічних цілях.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Зустрічайте оновлений та надсучасний Toyota Land Cruiser

Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…

8 години ago

Заправка картриджей лазерных принтеров эффективное решение

Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…

15 години ago

Тельферы грузоподъемностью 5 тонн: как выбрать надежное оборудование

Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…

15 години ago

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…

15 години ago

Пенсионный адвокат в Украине. Скорая правовая помощь, доступная для всех

Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…

16 години ago

Що приготувати на новорічний стіл: ідеї смачних та оригінальних страв

З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…

16 години ago