Гасити помідори слід від 20 до 30 хвилин. За 5 хвилин до готовності додаємо в страву спеції, сіль і видавлюємо часник. Після того, як страва приготується, даємо їй наполягати ще хвилин п'ятнадцять. Все готове, можна подавати помідори до столу.
Час варіння залежить від того, яку страву ми збираємось готувати. Так, для борщу помідори варять 12-15 хвилин, для приготування томатної пасти, помідорну масу слід уварити наполовину протягом 45 хвилин, а для приготування томатного соку помідори варять 8-10 хвилин.
Щоб помідори стали солодшими і швидше дозріли, їх підгодовують зольним розчином: 1 склянка золи на 10 літрів води. Наполягати не треба. Всипати золу у відро з водою, як слід розмішати, і одразу полити під корінь. На одну рослину потрібно приблизно літр розчину.
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…