Скільки часу готується йогурт в йогуртниці?

Розливаємо молоко із закваскою по ємностях йогуртниці. Закриваємо кришку йогуртниці, Закривати ємності поки не потрібно. Виставляємо час на йогуртниці на 8-12 годин заквашування.

Як зрозуміти, готовий чи йогурт? По консистенції продукту. Коли йогурт буде готовий, він буде схожий на йогурт 5.

Температура сквашування йогурту +42°C. За меншої температури бактерії засинають, а за більшої – гинуть. на сквашування 1 літра молока необхідно від 8 до 12 годин, 3-х літрів – 12-20 годин. Весь інвентар повинен бути чистим і простерилізованим.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Зимние детские шапки оптом: как выбрать качественную продукцию от украинского производителя

Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…

14 години ago

Как выбрать и купить аккумулятор для автомобиля в интернет-магазине

Автомобильный аккумулятор — это ключевой компонент любой машины, обеспечивающий работу электрооборудования и запуск двигателя. Если…

14 години ago

Чи можна заробляти граючи в азартні ігри?

Такі розваги як азартні ігри https://azart-games.com/category/gambling/ приваблюють з кожним днем все більше прихильників. Але далеко не…

15 години ago

Почему важно покупать оригинальные запчасти для сельхозтехники

Сельскохозяйственная техника — это основа эффективного и продуктивного земледелия. Однако даже самые надежные машины со…

16 години ago

Як правильно закріпити дерев’яну карту на стіні: практичні поради

Дерев'яна карта світу або України — це не лише стильний елемент декору, але й відмінний…

16 години ago

Услуги сантехника: почему важно вызвать профессионала на дом?

В некоторых случаях вызов сантехника в Киеве становится неотложной необходимостью, особенно если возникают проблемы, связанные…

16 години ago