Скільки часу готується йогурт в йогуртниці?

Розливаємо молоко із закваскою по ємностях йогуртниці. Закриваємо кришку йогуртниці, Закривати ємності поки не потрібно. Виставляємо час на йогуртниці на 8-12 годин заквашування.

Як зрозуміти, готовий чи йогурт? По консистенції продукту. Коли йогурт буде готовий, він буде схожий на йогурт 5.

Температура сквашування йогурту +42°C. За меншої температури бактерії засинають, а за більшої – гинуть. на сквашування 1 літра молока необхідно від 8 до 12 годин, 3-х літрів – 12-20 годин. Весь інвентар повинен бути чистим і простерилізованим.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Denkmit: якісна та екологічна побутова хімія для дому

У світі побутової хімії все частіше з’являються бренди, які не лише забезпечують ефективне прибирання, а…

2 години ago

Стильний жіночий одяг: ваш ідеальний вибір для кожного дня

Жіночий одяг завжди відігравав важливу роль у створенні образу, підкресленні індивідуальності та стилю. Завдяки різноманіттю…

2 години ago

Как технологии смартфонов предотвращают подделку документов и идентификацию личности

Смартфоны и их роль в предотвращении подделки документов С развитием технологий современные смартфоны приобрели не…

2 години ago

DasHaus: Надёжные акустические кабели для качественного звука

Кабеля акустические играют важную роль в создании качественного звука в вашей аудиосистеме. Правильный выбор кабелей…

7 години ago

Насосы с двухсторонним входом: назначение и особенности

Насосы Д серии — это оборудование, которое широко используется в различных промышленных отраслях для перекачивания…

21 годину ago

Портсигари, запальнички та інші аксесуари: корисні дрібнички як ідеальний подарунок

Коли постає питання вибору подарунка, аксесуари та корисні дрібнички стають універсальним рішенням. Такі подарунки підходять…

22 години ago