Ступінь загальної засвоюваності білка становить, як правило, 91-95% залежно від джерела та можливої максимальної дози (10-50 г за раз) – для джерела тваринного білка цей показник буде трохи вищим, ніж для джерела рослинного (7,8,9).
Він незамінний у побудові якісної м'язової маси та у підтримці її обсягів. Існує гіпотеза, що організм людини незалежно від статі та маси ваги за їжу може засвоювати близько 30-50 г білка.
Дорослим, чий спосіб життя не є особливо активним, радять щодня споживати приблизно 0,75 г білків на кілограм маси тіла. У середньому це 55 г для чоловіків та 45 г для жінок. Їх можна, можливо отримати з двох порцій (розміром долоню) таких продуктів як м'ясо, риба, тофу, горіхи або бобові.
Стандартна білкова порція за один прийом становить 25г білка. Більшість сучасних якісних протеїнів мають концентрацію 80%. білка, тобто 4 з 5 грамів порошку – білок. У такому світлі для отримання 25г білка слід відміряти порцію протеїну в 30 грам.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…