Зміст:
Як врятувати хроніку
Свіжу закуску потрібно розкласти по невеликих баночках і компактно розмістити на одній із полиць. Якщо все ж таки вся заготовка не зможе поміститися в холодильнику, тоді хроніну слід відправити до підвалу чи льоху. Важливо, щоб у подібному приміщенні показники градусника не були нижчими, ніж 5 °C, інакше банки можуть луснути.
Зазвичай кладуть 1 чайну ложку на 1 літр хрону.
Інгредієнти:
Горлодер
Скільки класти солі У хронів солі кладуть у кількості 2 чайних ложок з розрахунку на один літр овочевої суміші, перетертої разом із хроном. Кількість солі можна зменшити або збільшити до смаку, але важливо пам'ятати, що сіль є смаковою добавкою та одночасно консервантом.
200 г очищеного хрону; 250 г очищеного часнику; 1,5-2 столові ложки солі.
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…
Іграшки – це невід'ємна частина дитинства. Вони сприяють розвитку креативності, моторики, соціальних навичок та навіть…