Що зазвичай їдять на весіллі?

Вага страв з розрахунку на 1 гостя (у грамах)
Холодні закуски 500
Гарнір 300
Гарячі страви 400
Фрукти 200

Просте меню для святкування весілля вдома

  • асорті з м'ясної нарізки;
  • сирна нарізка;
  • овочеве асорті;
  • мариновані гриби;
  • асорті з канапе;
  • оливки, маслини;
  • асорті із слабосоленої риби;
  • курячі крильця під сирним соусом;

Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.