Вага страв з розрахунку на 1 гостя (у грамах) | |
---|---|
Холодні закуски | 500 |
Гарнір | 300 |
Гарячі страви | 400 |
Фрукти | 200 |
Просте меню для святкування весілля вдома
- асорті з м'ясної нарізки;
- сирна нарізка;
- овочеве асорті;
- мариновані гриби;
- асорті з канапе;
- оливки, маслини;
- асорті із слабосоленої риби;
- курячі крильця під сирним соусом;
Стіл молодят повинен бути прикрашений у відповідність до його статусу. Зазвичай на ньому знаходиться ряд символічних аксесуарів. весільне шампанське, запалена під час спеціальної церемонії передачі домівки свічка, альбом для побажань від гостей та інші дрібниці.