Що втрачають ягоди під час заморожування?

Наприклад, при швидкій заморозці ягід втрачається лише 15-20% вітаміну С, тоді як при консервації цей показник досягає 50%; а при сушінні – понад 70%. Плоди, як правило, заморожують не більше ніж через 3-6 годин після збирання, що також позитивно позначається на їх якості. Запам'ятайте!

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Стоматологічна клініка BIOCLINIC у Львові: професійний догляд для всієї родини

BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…

6 години ago

ТОП-5 подарков для чистоты в доме, которые понравятся каждой хозяйке

Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…

15 години ago

Поради щодо ефективного використання дошки оголошень для пошуку товарів і послуг

Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…

1 день ago

Как правильно выбрать покерные столы для казино и игровых заведений

Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…

1 день ago

Технічний звіт та висновок: коли і навіщо потрібен?

Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…

1 день ago

Модульная мебель BRW Украина представлена в официальном интернет-магазине фабрики gerborua.shop

Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…

1 день ago