Склад інгредієнтів у рецепті Aperol залишається незмінним понад 100 років і досі тримається в найсуворішому секреті. До нього входять апельсин, тирлич, ревінь, плоди хінного дерева – загалом понад 30 натуральних компонентів. Яскраво-помаранчевий колір.
До складу Aperol входить близько 30 натуральних компонентів. Для його виготовлення використовують апельсини, ревінь, тирлич, плоди хінного дерева і трави, що ростуть у П’ємонті, на півночі Італії.
До складу цього легкого аперитиву входять апельсини, тирлич, ревінь, ароматичні трави, які ростуть на околицях П’ємонту, і плоди хінного дерева. Ця фірмова трав’яна гіркота ідеально пасує до популярних на початку ХХ століття коктейлів "спритців", у яких змішували локальне вино і безалкогольний тонік.
Цей цитрусовий мікс підбадьорить будь-кого, адже в його складі два види освіжаючих фрешів і не менш освіжаюче ігристе вино.