Глютен, або клейковина – це група рослинних білків, що зустрічаються в деяких зернових культурах: пшениці, житі, ячмені, а також у продуктах, отриманих із них (хліб, солод). Він надає продуктам еластичність: тісто розтягується, набуває можливості утримувати гази.
Сезон грипу завжди викликає занепокоєння через високу швидкість поширення вірусу та можливі ускладнення. Своєчасна діагностика…
Електрокаміни вже давно стали популярними серед поціновувачів комфорту та естетики. Вони не лише додають затишку…
Осінь – сезон захворювань, коли наш організм стає особливо вразливим до різних інфекцій. Зміни погоди,…
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…