Що таке глютен простими словами?

Глютен, або клейковина – це група рослинних білків, що зустрічаються в деяких зернових культурах: пшениці, житі, ячмені, а також у продуктах, отриманих із них (хліб, солод). Він надає продуктам еластичність: тісто розтягується, набуває можливості утримувати гази.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Тест-набір для виявлення грипу А та В: швидкий і надійний спосіб діагностики

Сезон грипу завжди викликає занепокоєння через високу швидкість поширення вірусу та можливі ускладнення. Своєчасна діагностика…

13 години ago

Електрокаміни Astra Flame: затишок і стиль для будь-якого інтер’єру

Електрокаміни вже давно стали популярними серед поціновувачів комфорту та естетики. Вони не лише додають затишку…

13 години ago

Від осінньої застуди до серйозних хвороб: як підготуватися до консультації у пульмонолога

Осінь – сезон захворювань, коли наш організм стає особливо вразливим до різних інфекцій. Зміни погоди,…

13 години ago

Жіночі зимові кросівки: тренди сезону

Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…

2 дні ago

Життя літніх людей: потреби, турбота і вибір найкращих умов для старості

Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…

2 дні ago

Часы швейцарские мастерство проверенное временем

Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…

2 дні ago