Продукт готовий для вживання, достатньо розморозити при кімнатній температурі протягом 30-60хв. Для кращого досягнення якості, щоб на глазурі не утворилися крапельки води, краще заморожені пампухи дістати з коробки, викласти на піднос і розморожувати протягом 2-х годин у холодильнику.Jul 6, 2016
Приготування: Перед використанням в їжу необхідно розморозити продукт при температурі 18 ± 5Со протягом 60 хв. Допускається розморожування в мікрохвильовій печі за потужності 700W протягом 1 хв. Після розморожування зберігати не більше 48 год.
Розморожувати за кімнатної температури протягом однієї години. Термін придатності в замороженому стані – 18 місяців при температурі – 18'С. Термін придатності після розморожування та/або розкриття упаковки – не більше 72 годин.
Умови зберігання: зберігати за температури не вище мінус 18°С. Умови розморожування: 1 година при кімнатній температурі. Термін придатності після розморожування: не більше 24 годин при кімнатній температурі (+20+25°С), не більше 72 годин у холодильнику (+4+7°С).
Зима – це саме той час року, коли кожна жінка просто зобов’язана купити тепленьку пару…
Старіння — це природний етап життя, який приносить із собою як нові можливості, так і…
Часы швейцарские — это не просто устройство для отсчета времени, а настоящая легенда часового искусства.…
В современном мире мотоциклетной техники выбор подходящей модели становится все более сложной задачей. Растущее разнообразие…
Что такое Edge LED и как она работает Развитие технологий отображения информации значительно изменило качество…
Когда наступают холода, детская одежда становится одной из главных забот родителей. Особое внимание уделяется выбору…