Продукт готовий для вживання, достатньо розморозити при кімнатній температурі протягом 30-60хв. Для кращого досягнення якості, щоб на глазурі не утворилися крапельки води, краще заморожені пампухи дістати з коробки, викласти на піднос і розморожувати протягом 2-х годин у холодильнику.Jul 6, 2016
Приготування: Перед використанням в їжу необхідно розморозити продукт при температурі 18 ± 5Со протягом 60 хв. Допускається розморожування в мікрохвильовій печі за потужності 700W протягом 1 хв. Після розморожування зберігати не більше 48 год.
Розморожувати за кімнатної температури протягом однієї години. Термін придатності в замороженому стані – 18 місяців при температурі – 18'С. Термін придатності після розморожування та/або розкриття упаковки – не більше 72 годин.
Умови зберігання: зберігати за температури не вище мінус 18°С. Умови розморожування: 1 година при кімнатній температурі. Термін придатності після розморожування: не більше 24 годин при кімнатній температурі (+20+25°С), не більше 72 годин у холодильнику (+4+7°С).
Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…