Тому вживати в їжу ягоди ірги не тільки можна, а й потрібно, причому як у свіжому, так і консервованому вигляді. З них роблять соки, желе, джем, повидло, варення, компоти, киселі, налив, вино… Сік свіжих плодів ірги має в'яжучі властивості та використовується як лікувальний напій при розладах кишечника.
Ягоди ірги округлі, приблизно 1 см у діаметрі, мають невелику корону, виглядає як дрібне яблуко. Колір темно-фіолетовий, майже чорний. Гроно дозріває нерівномірно поруч із уже стиглими ягодами сусідять недозрілі і зовсім зелені. Ягоди лохини теж чорні, але за рахунок сильного нальоту мають сизий відтінок.
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…