Що поєднується з раками?

«Найкраще раки поєднуються з білим сухим вином та шампанським» Як стверджують фахівці, найсмачніші раки бувають у вересні. Їх порівнюють із фруктами, що увібрали в себе силу та енергію літа. 21, 1433 AH

Однак не всі знають, що сухе біле вино це ідеальний напій до ракам. Сама ідея цього поєднання (вино-Раки) в тому, що морепродукти, і всі хто до них відноситься, відмінно поєднуються з білими, легкими, свіжими винами, які мають відмінну кислотність, з ароматикою лимонника, яблук, листя смородини, і т.д.

Починати варто з великої клешні. Розломивши її навпіл, з насолодою висмоктуємо сік і починаємо розкривати її – руками, зубами чи невеликим ножем. Розкривши, дістаємо м'ясо, з'їдаємо, запиваємо пивом за бажанням. Якщо раки великі, від 70 грам і більше, так само чинимо і з рештою суглобів клешні.

«Краще всього раки поєднуються з білим сухим вином та шампанським» Як стверджують фахівці, найсмачніші раки бувають у вересні. Їх порівнюють із фруктами, що увібрали в себе силу та енергію літа.