Щоб картопля не розварювалася, сильне кипіння допускається тільки на початку варіння, а наприкінці варіння треба вогонь вимкнути – поваривши картопля хвилин десять. Потім залишити його на вогні ще хвилин 10. Тоді картопля не повинна розварюватись.
Якщо вам потрібно, щоб картопля не розварилася, додайте 1 столову ложку оцту на 1 л води. Поставте каструлю на середній вогонь. Коли вода закипить, зменште його. Після закипання ціла очищена картопля вариться 20-25 хвилин, нарізана на шматочки – 15-20 хвилин.
Щоб картопля не розварилася і не розвалилася у салаті, будучи нарізаною, господині застосовують наступну хитрість. Варіть бульби для салату з картоплею – додайте у воду трохи їдальні оцту. Завдяки оцту відварена картопля покривається тонкою скоринкою, яка тримає її форму після нарізки.
Враховуючи, що ви збираєтеся готувати з картоплі, Треба подивитися на важливий показник – вміст крохмалю в коренеплоді. Чим він вищий, тим більше води в бульбі і тим швидше він розварюється.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…