Зміст:
Як ефективно рекламувати бар?
09-Aug-2018
Головне в пивному барі — не пригощати друзів пивом безкоштовно та зібрати десять документів до відкриття.
Доходи від реалізації пива становлять щонайменше 40% від виручки, а асортимент включає понад 12 видів. У барі також буде представлено пляшкове пиво, вино, міцні алкогольні напої. Для торгівлі алкоголем необхідно отримати ліцензію, а на продаж пива вона не потрібна.
Господар, орендар чи керуючий паба зазвичай називається "паблікен" (трактирщик) або власник. В англійських та ірландських пабах така людина сама нерідко стоїть за стійкою. Але найчастіше з відвідувачами працює спеціально найнятий людина – бармен (від англ. bar – стійка, і man – людина; літер.
10 кроків для залучення лояльних клієнтів у ресторан
Реклама алкоголю заборонена на телебаченні та в інтернеті Реклама пивного бару прирівнюється до рекламі пива, якщо у ній згадується пиво. Наприклад, реклама бару "Пивко" – це реклама пива, а бару "Пінні напої" – немає. Алкоголь, у тому числі й пиво, можна рекламувати, але з обмеженнями.
Заробіток пивбару та термін його окупності Виходячи з того, що потрібно, щоб відкрити пивний бар, Початкові витрати становитимуть близько 1,5 млн. рублів. Стартова закупівля – близько 500 тисяч карбованців. Щомісячні витрати – 300 тисяч руб.
BIOCLINIC — це приватна стоматологічна клініка у Львові, яка пропонує комплексні стоматологічні послуги для дітей…
Черная пятница уже уже совсем скоро, и это прекрасное время, чтобы порадовать себя или близких…
Онлайн-дошка оголошень — це простий і зручний інструмент для пошуку та розміщення оголошень на різні…
Правильный выбор покерного стола для казино или игрового клуба – это не только вопрос стиля,…
Технічний звіт чи висновок – це обов’язковий документ, який використовується для визначення стану конструкцій, споруд…
Модульная мебель BRW Украина – качество за доступную цену Хочется обустроить комнату или весь дом…