Число падіння (за Хагбергом) – це показник активності ферменту альфа-амілази в пшениці, житі, тритикалі, ячмені та продуктах їх переробки (борошні). Альфа-амілаза – амілолітичний фермент, який активізується в процесі проростання зерна. Він сильно впливає на крохмаль, розщеплюючи його до цукрів.
Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…
М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…
Металочерепиця вже багато років залишається одним із найпопулярніших матеріалів для покрівлі як житлових, так і…
Зварювання є одним із найпоширеніших методів з'єднання металевих конструкцій, і якість зварювальних швів значною мірою…
Коли робочий тиждень завершено і з’являється можливість відпочити, найкращий спосіб провести вихідні – це міні-подорож.…
Метал є одним із найбільш затребуваних матеріалів у багатьох галузях — від будівництва до машинобудування.…