Це неввічливо і неетично стосовно інших користувачів.
Тільне – це рибне філе, ретельно очищене від кісток і розмелене у фарш з різними приправами. За однією з версій його почали готувати в монастирях, про що нагадує сама назва «тільна» — від обряду причастя «тілом Христовим».
Тільне старовинне російське блюдо з рубаної риби, рідше його готували з м'яса та субпродуктів. Деякі історики кулінарії вважають тельним прообразом котлет. Найпопулярніша версія походження назви – від технології приготування: страву готували з «тіла» риби, знятої з кісток.
Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…