Що можна їсти з ігристим вином?

Шампанське прийнято подавати у цеберці, але не з льодом, як це часто показують у фільмах, а у воді з плаваючими шматочками льоду. Ідеальна температура для цього благородного напою – 7-9 градусів. Важлива деталь: цебро ставиться не в центр столу, а на спеціальний невеликий столик поруч з ним.

Найкраще пропонувати закуски, схожі на шампанським: сухе та напівсухе подавати з горіхами, м'ясом, морепродуктами, а солодке – з тортом, фруктами та іншими десертами.

якщо такий збірний напій з шампанського здався вам занадто міцним, його можна, можливо розбавити спрайтом, колою чи енергетиком; для представлених у нашому огляді міксів можна, можливо сміливо використовувати пакетовані соки, але для окремих рецептів (наприклад, "Мімоза" на основі апельсинового соку) гарні натуральні фреші.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Зустрічайте оновлений та надсучасний Toyota Land Cruiser

Новий Toyota Land Cruiser - це справжній виклик стандартам і водночас глибока повага до багаторічної…

8 години ago

Заправка картриджей лазерных принтеров эффективное решение

Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…

15 години ago

Тельферы грузоподъемностью 5 тонн: как выбрать надежное оборудование

Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…

15 години ago

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди

Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…

16 години ago

Пенсионный адвокат в Украине. Скорая правовая помощь, доступная для всех

Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…

16 години ago

Що приготувати на новорічний стіл: ідеї смачних та оригінальних страв

З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…

16 години ago