Але насправді у молодого гребінця їстівний як м'язів, а й інші органи. Ближче до краю молюска знаходиться мантія, дві – верхня і нижня (іноді їх називають губами гребінця). Вони відповідають за безпеку. Dhu'l-H. 6, 1442 AH
Усередині у неї своєрідний м'яз білого кольору – це і є сам гребінець, він прикріплений до дна мушлі маленькою ніжкою.
Вчені кажуть, що ця стеблинка можна їсти сирим, дуже корисним для здоров'я. Мантію і гонади залиште, їх можна, можливо заморозити і потім посмажити з цибулею та соєвим соусом, інші органи сміливо викидайте. Зріжте м'яз гребінець зі стулки. Головний приморський делікатес готовий до вживання!
Сирі гребінці можна приправити соєвим соусом, який приємно відтіняє солодкий смак молюска. Декілька крапель соку лайма або лимона краще розкриють смак. Сирі молоді гребінці пружні, як м'ясо, з м'яким морським смаком від солодкого вершкового до солонуватого. З ними можна приготувати суші, сашимі, тартари або севичі.
В поисках идеального торта для праздника важно найти нечто особенное и вкусное, что не оставит…
Слухові апарати стають важливим інструментом для людей з порушенням слуху, дозволяючи їм повернутися до повноцінного…
Выбор качественной тактической обуви — залог комфорта и безопасности в любых условиях. Украинская тактическая обувь…
Якщо ви шукаєте надійне обладнання для домашнього виробництва напоїв, дістілятор стане чудовим рішенням для вас.…
Враховуючи реалії сьогодення українців, питання щодо можливості відновити функціонування свердловини на воду після тривалої…
Металочерепиця — один з найпопулярніших матеріалів для покрівельних робіт, що використовується не тільки у житловому…