– Не рекомендуємо консервувати м'ясо, рибу, гриби, зелень із застосуванням герметичного закупорювання. – При консервування овочів з низькою кислотністю (огірки, баклажани та ін) необхідно додавати оцтову або лимонну кислоту, суворо дотримуючись рецептури (0,5 – 0,6%).
Пік заготовок овочевих та фруктових консервів на зиму припадає зазвичай на липень, роботи тривають ще протягом серпня. У липні консервують огірки і помідориварять варення з ягід, вишні та абрикоси.
Сезон Заготівля овочів, фруктів та зелені на зиму триває сім місяців: з травня по листопад (включно). Про те, коли та які продукти потрібно заготовляти, розповість Ivona.
Заправка картриджей лазерных принтеров — это один из способов сократить расходы на печать без потери…
Выбор тельфера для подъема тяжелых грузов — ответственная задача, особенно если речь идет о мощных…
Тепла підлога під плитку: призначення та різновиди Керамічна плитка є найбільш поширеним покриттям для підлоги,…
Очередные изменения в законодательстве Украины окончательно запутали систему начисления пенсионных выплат для граждан. Как следствие,…
З наближенням Нового року багато хто починає планувати святкове меню, шукаючи нові рецепти, щоб вразити…
Выбор ковролина для офиса – это важное решение, которое влияет на комфорт и внешний вид…