Що має вміти кожен кондитер?

Що робить кондитер

  • обробку, нарізку, формування та організацію правильного зберігання інгредієнтів;
  • приготування компонентів для майбутніх страв (начинок, кремів, декору);
  • виготовлення безпосередньо кондитерських виробів;
  • розробку нових рецептів;
  • художнє оздоблення десертів.

Ось він – найоптимальніший набір початківця кондитера.

  • Розсувне кільце.
  • Вигнута кондитерська лопатка 25 см.
  • Армований силіконовий килимок.
  • Поворотний столик діаметром 27 см.
  • Кондитерські мішки.
  • Кондитерські насадки.
  • Електронні ваги …
  • Термометр

п. Основна та додаткова сировина для приготування кулінарних страв, хлібобулочних та кондитерських борошняних виробів, технологічне обладнання харчового та кондитерського виробництва, посуд та інвентар. Для успішного освоєння професії кондитера необхідні базові знання з кулінарії, математики, природознавства.