У медицині картопляний крохмаль використовують при захворюваннях шлунково-кишкового тракту як протизапальний та обволікаючий засіб. Його також використовують і для лікування опіків та шкірних захворювань..
Картопляний крохмаль прискорює обмін речовин, служить основним джерелом енергії, благотворно впливає на травний процес. Крім того, продукт знижує рівень холестерину, сприяє зниженню артеріального, позитивно впливає на роботу печінки.
– При шлунково-кишкових захворюваннях внутрішньо приймають по десертній картопляній ложці. крохмалю 3 десь у день 15 хвилин до їжі. Кожну порцію запивають третю склянку кип'яченої води.
Картопляний крохмаль – Це дуже корисний і поживний для здоров'я продукт. Регулярне вживання крохмалю у їжу, веде до стабілізації рівня холестерину у крові. Що значно знижує можливість виникнення такого захворювання, як атеросклероз.
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…
У сучасному світі опалення стає важливим аспектом комфорту в будинку. Одним із новітніх трендів є…
Химический анализ — это важный процесс, который помогает определить безопасность воды для употребления и использования…
Буковель — один з найпопулярніших гірськолижних курортів України, який приваблює туристів зі всієї країни та…
С наступлением холодов каждая женщина стремится обновить свой гардероб и добавить в него комфортные и…