Що корисного в щах?

Серед мінеральних елементів фосфор, кальцій, калій, магній, хлор, натрій, сірка, молібден, залізо, йод, мідь, хром, фтор, цинк, марганець. Добові щі з квашеною капустою – це корисна страва.

До складу капусти включені вітаміни С, група В, РР, U, каротин, залізо, кальцій, фосфор, мідь. Щи дуже багаті вітамінами та клітковиною. Щи із свіжої капусти незамінний продукт для нормалізації травлення. Якщо щи зварені на м'ясному бульйоні, то вони містять корисні жири та незамінні жиророзчинні вітаміни.

Кислі щи — Не всі люди добре переносять капусту. Тому, якщо у кого-то виявляються симптоми по шлунково-кишковому тракту, метеоризм, здуття живота, больові відчуття, зрозуміло, що споживання щей із квашеної капусти небажано.

Щи чудово засвоюються завдяки овочевій основі. Квашена капуста – ще з давніх-давен відома як дуже корисний продукт. Тут є вітамін В6, завдяки якому білок краще засвоюється. Також є вітамін С, що захищає від простудних хвороб.