Що корисно їсти, щоб не хворіти

Також фахівці рекомендують вживати морква, капусту, буряк та інші овочі. Не варто забувати про народні методи захисту від застуди. Додайте до раціону протимікробні продукти: часник, цибулю. Вони корисні для організму навіть у невеликих кількостях.27 березня. 2020 р.

Що треба їсти, щоб не захворіти?

У період поширення вірусних інфекцій та ризику захворіти ними перевагу варто віддати продуктам, що містять вітаміни А, С, цинк і кальцій: цитрусові, яблука, смородина, ківі, солодкий перець, квашена капуста, кріп, петрушка, зелена цибуля, буряк, нежирні молочні та кисломолочні продукти (сир, , …

Яка їжа найкорисніша у світі?

Пропонуємо до вашої уваги цей список.

  • Зелені овочі Всі види капусти, шпинат, салат, спаржа та інші овочі зеленого кольору містять пігмент хлорофіл, який має цілу низку корисних властивостей. …
  • Авокадо …
  • Яблука …
  • Чорниця та інші ягоди.
  • Бурий рис.
  • Бобові …
  • Горіхи …
  • Червона риба