Що додають до солодких супів для отримання потрібної консистенції?

Для отримання необхідної консистенції суп заправляють розведеним крохмалем, а для покращення смаку та ароматизації додають лимонну кислоту, лимонну або апельсинову цедру, корицю, гвоздику. Солодкі супи подають холодними, але можна відпускати їх гарячими.May 22, 2015

Солодкі супи (фруктові супи) – холодні та гарячі рідкі страви, що готуються зі свіжих, сушених або консервованих плодів та ягід, фруктово-ягідних соків, сиропів, пюре та екстрактів.

Правила подачі супів Супи сприяють збудженню апетиту. Їх включають у меню обіду та подають після холодних та гарячих закусок.

Інгредієнти Гарніри до солодких супів

рисова крупа 18.0 (грам)
Вареники з сирним, фруктовим чи овочевим фаршем 75.0 (грам)
Пудинг рисовий, манний, пшоняний 75.0 (грам)
Запіканка рисова, манна, пшоняна, пшенична 75.0 (грам)
кукурудзяні пластівці 25.0 (грам)