Що буде, якщо перетримати печінку?

Як варити яловичу печінка Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4-5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння субпродукт буде жорстким.

Процес приготування Додати трохи води, накрити кришкою і тушкувати яловичиною печінка на середньому вогні протягом 20-30 хвилин. Додати сметану, кріп, тушкувати ще 5 хвилин. Вимкнути вогонь і дати страві постояти протягом 10-15 хвилин.

Скільки вимочувати печінка в молоці за часом, залежить від її розмірів та вашої зайнятості. У середньому цей процес займає від однієї до трьох годин. Чим довше печінка буде перебувати в молоці, тим м'якше і смачніше вона вийде. Якщо маєте час, то замочіть її на 2 години, якщо ж ні – хоча б на годину.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Метеоспазміл: рішення для зменшення спазмів і покращення самопочуття

Багато людей стикаються з дискомфортом, який супроводжується болем і спазмами у животі. Це може бути…

7 години ago

Лист нержавеющий: надежный выбор для различных сфер применения

Лист нержавеющий — это универсальный материал, востребованный в строительстве, промышленности, производстве мебели и многих других…

10 години ago

Мини-сыроварня: как начать делать сыр дома

Мини сыроварня — это компактное и удобное оборудование для приготовления сыра в домашних условиях. Она…

13 години ago

Постельное белье Viluta: комфорт и стиль для вашей спальни

Постельное белье Viluta завоевало популярность благодаря своему качеству и стильному дизайну. Этот бренд предлагает комплекты,…

13 години ago

Краса і енергія природного каміння

Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…

2 дні ago

Перевод документов на иврит: Важность и особенности

Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…

2 дні ago