Що буде якщо не проріджувати моркву?

Багато дачників вважають проріджування моркви неминучою процедурою, без здійснення якої між коренеплодами почнеться конкуренція за поживні речовини і воду. Якщо не виконати дію, то рослини будуть погано розвиватися. Вони вийдуть маленькими і несмачними .14 Feb 2022

Якщо ви спочатку посадили насіння моркви дуже густо, і в підсумку воно зійшло суцільним килимом, то, щоб отримати багатий врожай великих і рівних коренеплодів, а не дрібних деформованих і кострубатих, вам обов’язково доведеться провести проріджування, причому зробити це необхідно вчасно і правильно.

Орієнтовно, всі коренеплоди проріджують 2-3 рази. Першу проривку проводять після масових сходів не раніше 2-3 тижнів. Другу – при формуванні коренеплоду пучкової стиглості, використовуваного в їжу (редис). Третю – за необхідності остаточного формування густоти стояння (морква, буряк).

Проріджування моркви Зверніть увагу, що така відстань допустима між рослинами. Діаметр у морквини 3 см, значить одна рослина від іншої може перебувати на відстані 3 см. Їм буде трошки затісно, вони розсунуться обов’язково, і тоді їм буде достатньо і живлення, і світла.

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Краса і енергія природного каміння

Ми живемо в сучасному світі — світі новітніх матеріалів і високих технологій. Але людська природа,…

21 годину ago

Перевод документов на иврит: Важность и особенности

Перевод документов на иврит: Важность и особенности Перевод документов на иврит становится все более актуальным…

21 годину ago

Ліки від катаракти: ефективний підхід до лікування та профілактики

Катаракта — серйозне захворювання очей, яке може призвести до повної втрати зору. Сучасна медицина пропонує…

21 годину ago

Почему сенсорные диспенсеры для мыла становятся новым стандартом в домах и офисах?

Сенсорные диспенсеры для мыла — это компактные устройства, которые сейчас можно найти практически в каждом…

3 дні ago

Что нужно знать о бренди и арманьяке: секреты выбора

Бренди и арманьяк — это два крепких алкогольных напитка с долгой историей и богатым вкусом.…

3 дні ago

Запчастини для м’ясорубок: продовжуємо термін служби вашого незамінного помічника на кухні

М’ясорубка — це один із найцінніших кухонних приладів, що дозволяє швидко та якісно готувати домашній…

3 дні ago