Чому ці крихітні паростки такі корисні? У момент активного зростання у зелені міститься максимальна кількість корисних речовин: ферментів, амінокислот, вітамінів, ефірних олій та хлорофілу. При цьому ці мікро- і макроелементи засвоюються краще, ніж при вживанні насіння або дорослих рослин.
Для такого способу не підходять рослини сімейства Пасльонові (картопля, помідори, баклажани та перець), тому що в їх проростках міститься соланін, який є отруйною речовиною і може призвести до проблем із травленням. Також не варто вирощувати гарбузові рослини, оскільки мікрозелень з них виходить гірка.
Скільки мікрозелен можна з'їдати в день? Щоб заповнити дефіцит вітамінів, мікро- та макроелементів, достатньо в день з'їдати 30-50 г мікрогрина. Цю кількість можна з'їсти за один прийом їжі, або поділити на 2-3 порції.
Світ парфумерії зачаровує своєю різноманітністю, пропонуючи кожному знайти аромат, що підкреслить його стиль та унікальність.…
В современном деловом мире юридический адрес компании играет ключевую роль в ее деятельности. Это не…
Victoria’s Secret – це легендарний бренд, який асоціюється з розкішшю, витонченістю та бездоганною якістю. Набір…
Квіти — це універсальний спосіб виразити емоції, передати теплі почуття або зробити приємний сюрприз близькій…
Багато людей стикаються з проблемою корекції зору на різні дистанції: необхідність читати зблизька, працювати з…
Сучасний світ відкриває широкі можливості для міжнародних покупок. Онлайн-магазини дозволяють замовляти товари з будь-якого куточка…