На якому вогні найшвидше вариться м'ясо?

Довести до кипіння на сильному вогні. Після закипання з бульйону ложкою знімають пінку. Варити при щільно прикритій кришці (немає зіткнення пари з киснем і, відповідно, не окислюється жир у бульйоні) на слабкому вогні.

Як тільки починається кипіння рідини, полум'я треба зменшити і готувати їжу на малому вогні, тому що в цьому випадку сильне полум'я лише марно збільшує витрати газу, не прискорюючи приготування їжі.

Скільки варити м'ясо – таблиця

Вид м'яса Час відварювання
Яловичина 60 – 90 хвилин
Телятина 30 – 60 хвилин
Свинина 40 – 80 хвилин
Бараніна 1 – 2 години

•Jan 4, 2022

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Купити квартиру у ЖК «Європейський»: якість та комфорт від будівельної компанії БМК Атлант

Пошук якісного та сучасного житла — важливий крок для тих, хто прагне створити комфортне середовище…

6 години ago

Міжнародні перевезення вантажів: професійні послуги від Good Logistics

У сучасному глобалізованому світі міжнародна торгівля і перевезення вантажів є важливою складовою економіки. Надійна доставка…

6 години ago

Розробка стратегічного плану для відділу маркетингу: кроки до успішної реалізації

Ефективний стратегічний план для відділу маркетингу є одним із ключових елементів досягнення цілей бізнесу та…

6 години ago

Як обрати професійний інструмент: все для якісної роботи

Професійний інструмент є основою для успішного виконання будь-яких завдань — від електромонтажу до складних ремонтних…

1 день ago

Рекомендации по установке и использованию систем очистки воды

Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…

3 дні ago

Як обрати надійного адвоката у Вінниці: поради та рекомендації

У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…

3 дні ago