Для копчення найчастіше використовують деревну тріску або дрова (невеликі поліни). Тріска підходить для швидкого приготування. Вона швидше згоряє, тому ідеальна для приготування риби, птиці та невеликих шматків м'яса. Дрова відмінно підійдуть для тривалого низькотемпературного копчення.Apr 18, 2021
Можна, можливо коптити на вільсі та горобині, а можна застосувати вербу, бук, дуб та клен. Ці породи дерев відрізняються тим, що в них мало смоли – вони не псують. м'ясо, але надають йому незрівнянний аромат та смак. Вільха та горобина краще всього підходять для копчення риби та м'яса.
Оптимальний прилад для гарячого копчення м'яса та інших продуктів – фабрична коптильня.
Тріска для м'яса Для копчення птахи, дичини та м'яса найкраще підходить вільха, ясен, осика та бук. Стружку яблуні, абрикоси та вишні зазвичай використовують для приготування птиці. Завдяки такому тріску готовий делікатес отримує тонкий аромат і ненав'язливий солодкуватий присмак.
Чистая вода — залог здоровья и комфорта в любом доме. Системы очистки воды помогают избавиться…
У сучасному світі правова підтримка стає необхідною частиною життя. Незалежно від того, чи потрібно вам…
Создание уютного и функционального пространства – одна из главных задач при оформлении дома или офиса.…
Компанія «Чернігів Пекедж» більше 13 років працює на українському ринку, пропонуючи сучасні пакувальні рішення. За…
Translate Innova — це не просто бюро перекладів, а справжній партнер для тих, хто прагне…
Іграшки – це невід'ємна частина дитинства. Вони сприяють розвитку креативності, моторики, соціальних навичок та навіть…